Käytiin Sodankylässä tokoilemassa ruskan ollessa kauneimmillaan. Tuomari Heli Kelhälä.

Eka päivänä saimme II-tuloksen, pistein 155p ja sijoitus 2/4. Toisena päivänä saime I-tuloksen, pistein 167p ja sijoitus 2/2.

Eka päivänä Arpa teki innokkaammin töitä. Luoksetulo nollattiin kun raviradan lähellä bongattiin hevosia otettavan vinkasta. Eipä ole Arpa tainnut ennen hevosia nähdä...liikkeessä oli myös epävarmuutta. Tätä ei ole ennen ollut. Maahanmeossa jouduin käyttämään toisen käskyn ennen kuin koira otti perusasennon. Uus juttu tämäkin. Nouto oli hitaahko ja luovutusasento unohtui. Muuten oli ysejä ja kymppejä.

Toisena päivänä Arpa oli väsyneen oloinen. Saattoi vaikuttaa kun oltiin välinen yö mökillä. Koko poppoo oli mukana Meksi mukaan lukien! Arpa kävi kemijoessa uimassa! Ja tuntui ettei sitä sieltä pois tahdo saada... Javan tyttö, ei epäilystäkkän! No niin liikkeisiin, yhtään nollaa ei tullut. Alussa Arpa säikähti todennäköisesti liikkeenohjaajaa. (?) Noudossa tiputettiin kapula kerran, estehypyssä toinen käsky istumaan menossa, maahanmenossa perusasentoon vaadittiin toinen käsky, luoksetulossa jäätiin parin metrin päähän ja paikkamakuussa Arpa nousi istumaan raapimaan korvaa, jonka jälkeen meni uudelleen makaamaan. Oikeanpuolinen korva oli kuivunut, ja jonkinverran siellä oli eritettä. Nyt seurataan tarvitseeko se eläinlääkäri käynnin. Jotain hyvääki kyllä oli! Seisominen oli nopea, nopeammin sitä ei kuulemma voi tehdä! Kaukokäskyt menivät nappiin molempina päivinä. Luoksetulossa pysähdys oli nopea.

Ekaa kertaa avoimessa luokassa Arvan kanssa. Siihen nähden ihan kivasti meni. Nyt treenit jatkuu ja viilaillaan noita liikkeitä. Pikkuhiljaa alamme opettelemaan myös voittajaluokan liikkeitä, ensi vuotta silmällä pitäen.

Kelhälän Helillä on Lennu-tuote. http://www.elisanet.fi/lennu-tuote/ Sieltä löytyy kotimaisia, käsintehtyjä lemmikkitarvikkeita tokoon, hakuun, viestiin jne.

Teimme juuri viestikaulaimesta tilauksen! Viesti tuntuu sopivan Arvalle hyvin! Aiemmin olen tilannut sieltä hakurullan ja irtorullia. Olen ollut tyytyväinen ko. tuotteisiin!