14.5. Sodankylän ryhmänäyttelyssä junnukehässä olivat Armi (Bella) ja Kapu (Börje). Armi sai ERI:n ja varasertin ja Kapu sai EH:n. Hurjasti Onnea molemmille sekä taustajoukoille!

Armi on käynyt myös silmäpeilauksessa - ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia. Myös polvet on tarkastettu 0/0. Kasvattaja Kiittää ja Onnittelee!

14.5. Kemissä tokoilemassa Arpa ja Cippi. Arpa VOI III-tulos pistein 217. Cippi ALO I pistein 178 ja sijoitus 2/6. Arpa sai tuloksen ja Cipille tämä oli toinen ykkönen alo-luokasta. Arvan kanssa tuli paluu lähtöruutuun, noudot epäonnistuivat. Palataan taaksepäin ja syksymmällä tokoilua jatketaan kisamielessä. Nyt keskitytään muihin hommiin. Arpa alkoi myös ontumaan kesken suoritusten. Tassuista ei löytynyt mitään silmiinpistävää. Katellaan. Cippi suoritti teknisesti liikkeet ok. Keskittymisessä oli ongelmia. Irti seuraaminen oli katastrofi, mutta tästä jatketaan. Ohjaaja opettelee taas jälleen kerran...koiralla on aika paljon helpompi tehdä jotain, jos saa käskyn ennen kun ohjaaja liikkuu...  Virheitä tulee, mutta niistä otetaan opiksi.

Järjestäjille kiitos hyvin järjestetyistä kokeista!